lördag 5 april 2008

Äntligen fredag...


Var nere och solade igår, handlade sen mat. Åt sallad och vitlöksbaguette till middag. Tänkte haft lasagne men det tar lite längre tid att göra och jag var så hungrig så det fick bli nåt som går fort att fixa iordning så det blev sallad istället.



Hyrde två filmer som de stora killarna och jag såg sen på kvällen, "Flood" och "Just my luck". Båda filmerna var jättebra, sådana filmer som jag gillar.



Filmen "Flood" inleds med att den skotska kuststaden Wick utan vidare förvarning ödeläggs av en enorm flodvåg. Trycket ökar ständigt och vattnet plöjer i en rasande fart mot London. Enligt de första beräkningarna kommer barriärerna att klara trycket, men man har fel. Panik utbryter bland de miljoner människor som rör sig i farozonen utan en chans att ta sig därifrån. Med endast ett par timmar på sig att evakuera ligger stadens öde plötsligt i händerna på tre marinexperter. Kampen mot naturen har börjat.


http://www.discshop.se/


"Flood" var spännande och en tankeställare med tanke på de nuvarande klimatförhållandena i världen. Och att när det gäller naturkatastrofer så har man som människa inte mycket att sätta emot, naturen besitter mäktiga krafter som vi människor inte alltid rår på. Bra skådespelare, tex Robert Carlyle och Jessalyn Gilsig och en spännande handling i en välgjord film ,den kan jag varmt rekommendera att se om man gillar den typen av film.



Se trailer till filmen Flood nedan:


Inga kommentarer: