onsdag 17 oktober 2007

Rena rama sjukstugan...


.. här hemma just nu känns det som. Äldste sonen har varit hemma nu i tre dagar med ont i halsen och förkylning. Näst äldste grabben var hos tandläkaren idag och drog ut en tand. Det tog en timme att dra ut en tand, den satt tydligen fast redit ordentligt. Så han är inte jätteglad här ikväll, det värker och gör ont. Det är inte lätt för honom att äta heller, det får bli soppa att äta. Han ska dessutom dra ut tre tänder till i nästa vecka. Han ska få tandställning, det är därför som han måste göra det.


Som om inte det räckte så ska han dessutom operera en tå som han har haft ont i länge imorgon bitti, stackarn. Sen får vi verkligen hoppas att det räcker för honom för ett tag sen.


Känns som om det bara blir en massa turer till tandläkaren och vårdcentralen just nu. Men men, så är ju livet ibland. Ibland är det ingenting och sen kommer allt på en gång. Ketchupeffekten kallas väl det? Du vet, man ska ta lite ketchup, det kommer inte nåt men sen plötsligt kommer hela flaskan ut på en gång.


Men det blir förhoppningsvis bra i slutänden, "ny" fin tå och efter tandställningen "nya" snygga tänder. Vicket leende han ska få då, grabben. Ny kille. Wow.


Tills dess får han stå ut gubben, med hjälp av nån alvedon ibland.









Inga kommentarer: