måndag 31 december 2007

Åh se det snöar, åh se det snöar.....




...det var väl roligt, HURRA.....


Ja, sista dagen på året- kommer det lite snö. Bättre sent än alltid heter det ju iofs. Lillstumpan var så trött vid middan och efter så jag trodde nästan att hon ville gå och lägga sig en stund, men när hon såg att det kommit snö så ville hon absolut gå ut och skotta lite. Ja, det gäller väl att passa på, man vet ju inte hur länge snön varar. Imorgon kanske den är borta igen?!




Har inte blivit några snögubbar byggda i år - än, kanske kan bli någon nu? Annars kommer här två goa "gubbar" som står i mitt köksfönster och sprider lite vinterkänsla.






Nu börjar de smälla lite smällare här utanför. Såg fyrverkeri i en affär häromdagen som kostade cirka 2800:- !!!-den behövde man tydligen tillstånd av polisen för att smälla av. Man smäller av av priset också, vem betalar så mycket för fyrverkerier??? Vansinne tycker jag i alla fall- men det är ju vad jag tycker.




Nu är det snart nytt år igen, tiden går fort och fortare tycks den gå för varje år som går och ju äldre man blir.




Nu ska vi ha lite godis och chips och pommac. Lite mys-pys, kanske tittar vi på tv lite och sen kan vi nog inte undgå att titta på fyrverkerierna vid 24.00. Ha en bra kväll alla bloggare - det ska vi ha.



Trevlig kväll och gonatt på er, vi ses nästa år.....


Inga kommentarer: