fredag 21 december 2007

Tvättmaskinsmonstret...





..eller rättare sagt strumpmonstret, ja, det måste bo i min tvättmaskin. Det går nästan inte en gång som jag tvättar utan att det fattas nån strumpa. Vet inte hur många svarta ensamma strumpor som bara ligger och väntar på sin andra hälft. Långa, korta, med bred mudd, med smal mudd, med Musse Pigg på, med Homer Simpson på + diverse andra olika mönster på i olika svarta nyanser, men inga likadana som passar ihop.




För att inte tala om alla andra strumpor i olika färger och mönster. Förstår nästan varför Pippi Långstrump hade olika strumpor. Hon måste också haft besök av monstret som äter strumpor. Man kanske skulle forska på vart alla strumpor som "försvinner" i tvättmaskiner egentligen tar vägen?? Lyckades man klura ut det så vore det väl nästan värt ett nobelpris, eller hur? Frågan är bara vilken kategori det skulle hamna under? Kanske ekonomi eftersom människor skulle spara en massa pengar på att slippa köpa nya strumpor hela tiden? Och tänk vilken tid man skulle spara om man slapp springa runt på morgonen och leta efter ett par strumpor som passar ihop. För att inte tala om stressen man skulle slippa.


Ja, tills detta mysteriet är löst så får man väl antingen gå med omaka strumpor eller köpa nya titt som tätt. Tacka vet jag sommaren då man inte behöver strumpor. Då svälter väl det stackars tvättmaskinsstrumpmonstret.....



1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har upplevt samma fenomen - kanske vi skulle låta strumporna träffas och söka finna sin like!